Ivana Gottová: První slova o nejnovějším překvapení od zesnulého Gotta (†80)

Karel Gott s manželkou Ivanou na záběrech z filmu Karel 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. října 2020 10:40

O dokument sice fanoušci Karla Gotta přišli, těšit se ale mohou na něco jiného. K chystané premiéře vánočního duetu se již vyjádřila i vdova Ivana Gottová. Co o něm prozradila?

Jak vás stars24.cz včera informoval, Karel Gott (†80) si pro své fanoušky přichystal ještě jedno překvapení, i když víc v něm má prsty Richard Krajčo. K chystanému vánočnímu duetu se proto musela vyjádřit také Ivana Gottová.

„Milí příznivci, jsem šťastná, že už brzy uslyšíte novou vánoční píseň Richarda Krajča, ve které s ním zpívá i náš drahý Karel. Píseň spolu natáčeli v lednu 2019 a domluvili jsme se, že ji pustíme do světa až letos před Vánocemi, protože vánoční písně a Karel Gott k sobě prostě patří,“ uvedla.

Vdova připomněla, že klip od Krajčovy manželky Karin bude mít premiéru ve čtvrtek 5. listopadu, tedy přesně za 14 dní. „Chtěli jsme vám dopřát pocit, že je Karel s námi i o těch letošních Vánocích. Věřím, že se vám bude píseň líbit, stejně jako se líbila nám už od prvního poslechu,“ svěřila se.

„Věřím, že v těchto pochmurných nelehkých časech vám píseň i klip pohladí duši a pozvednou náladu. Přeji vám hlavně pevné zdraví, pozitivní mysl a v rámci možností úsměv na tváři (dočasně pod rouškou),“ dodala Gottová.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott Richard Krajčo