Petr Čtvrtníček po covidu: Vzkaz odmítačům a demonstrantům!

Petr Čtvrtníček 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. října 2020 21:41 | Aktualizováno: 22. října 2020 11:50

Koronavirová infekce se nevyhýbá ani známým osobnostem, řada z nich se poté snaží apelovat na spoluobčany, aby se chovali zodpovědně. Platí to i v případě Petra Čtvrtníčka, který se rozhodl poslat vzkaz všem odmítačům a demonstrantům ze Staromáku.

Petr Čtvrtníček neměl takové štěstí jako řada jiných lidí, nákaza koronavirem se u něj totiž projevila vcelku závažně. Na několik dní musel být dokonce hospitalizován v motolské nemocnici, a tak nemá pochopení pro ty, kteří hrozbu zlehčují.

Proto už se před pár dny ve videu ostře vyjádřil na adresu bývalého prezidenta Václava Klause a stomatologa Romana Šmuclera, které mnoho lidí právě do této kategorie řadí. Lidí podobného názoru je však mnohem víc.

Vidět to je nejen na sociálních sítích, ale i na veřejnosti. O uplynulém víkendu se ostatně konala velká demonstrace na pražském Staroměstském náměstí, která vyvrcholila bitkou chuligánů s policisty.

„Vzkaz těm, co odmítají roušky a protestují: Milánkové, jestli chcete ještě někdy v budoucnu protestovat proti čemukoliv dalšímu, myslete na to, že je dobré být na tu příští rebelii zdraví. Takže tu trošku nepohodlí teď překousněte,“ vzkazuje Čtvrtníček prostřednictvím webu denik.cz.

Témata: Petr Čtvrtníček