Bohuš Matuš prozradil pohlaví miminka: To není všechno!

Bohuš Matuš s Lucinkou 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. října 2020 16:10 | Aktualizováno: 21. října 2020 22:02

Bohuš Matuš sice kvůli opatřením zase přišel o práci, přesto má důvod k radosti, protože se co nevidět stane tatínkem. Dokonce už prozradil i pohlaví miminka, které čekají s nezletilou Lucinkou. A to není všechno...

Letošní baby boom v českém šoubyznyse se týká i slavných tatínků. Ještě do konce roku by se měl stát poprvé otcem také Bohuš Matuš, který sice pracovně neprožívá kvůli stopce pro kulturu nejlepší období, zato v osobním životě se mu daří.

Někdejší bronzový Slavík se snaží, seč mu síly stačí, aby bylo o jeho nejbližší v současné tíživé situaci dobře postaráno. „Brzy se nám s Lucinkou narodí holčička, jsem za obě zodpovědný. K tomu pomáhám mamince a bráškovi, vlastně ale všem, co potřebují,“ řekl webu extra.cz.

Známý zpěvák také uvedl, že v těhotenství jde zatím všechno podle plánu. „Lucinka je už v osmém měsíci, všechny výsledky jsou v pořádku, už se nemůžu dočkat, až se konečně stanu tátou,“ konstatoval.

Poměrně bizarním způsobem se Matuš na dny příští připravuje. „Teď jsme si s Lucinkou nakoupili na mrazák deset kilogramů hovězího, které milujeme na všechny způsoby,“ prozradil.

Témata: Bohuš Matuš