Vendula Pizingerová vyrazila fanouškům dech: Jak tohle může dělat jen pár dní po porodu?!

Vendula Pizingerová se synem Josefem. 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. října 2020 11:50

Vendula Pizingerová (48), která před pár dny porodila syna Josefa, všem pořádně zamotala hlavu! Na sociálních sítích zveřejnila fotografii, která rozhádala její příznivce. Je možné, aby tohle dělala hned po porodu?

Novopečená maminka Vendula Pizingerová zveřejnila na svém instagramu fotografii, která fanouškům pořádně zamotala hlavu. „Jeden hot a druhy čehý. Naši psi jsou z Josefa dost vykulení, my taky. Ale je tak krásnej,“ rozplývá se nad fotkou s kočárkem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Jeden hot a druhy cehy😂😂😂 nasi psi jsou z Josefa dost vykuleniiii🥰 my taky ale je tak krasnej❤️@lucierobinsonphoto @trendybaby.cz @maxicosi.cz

Příspěvek sdílený Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova), Říj 18, 2020 v 1:37 PDT

Fanoušci jsou z ní úplně naměkko. „Obdivuji Vás! Pár dní po císaři v podpatcích, na louce, s kočárkem a psem... A ještě vypadáte naprosto skvěle“ kroutí hlavou fanynka Martina. „Přesně, má slova, já byla úplně mrtvá a nemohla jsem si ani dojít na záchod. Obdivuji,“ napsala Vendule paní Daniela. „Taky si teď říkám já po císaři týden KO..... A ještě takhle.... Obdiv…,“ přidala se další maminka, která má zkušenosti s císařským řezem.

A žen s podobnou zkušeností se ozvalo ještě víc. „Přesně tak.. Po prvním jsem byla úplně hotová a po druhým jsem po týdnu jela nakupovat, jako že jsem ok a u kasy jsem už byla bílá jako stěna a ohnutá jako paragraf“ popsala své zážitky jedna z diskutujících.

Některé dámy ale mají pocit, že není možné, aby Pizingerová jen pár dní po porodu mohla běhat s kočárkem a psem po poli. „To snad ani není reálný, to snad museli nafotit před porodem,“ myslí si paní Petra. A není sama. „Taky si myslím, že to je foceny před porodem s prázdným kočárem,“ napsala diskutující. „Není to spíš promo fotka focená před porodem?“ zajímá další followerku.

Jedna z maminek také zdůraznila, že po císařském řezu většinou maminka zůstává v porodnici i týden. „Nějak nechápu. Je to dost velká operace. Já je ukecávala 4. den po porodu....takže celkem 5 dní v porodnici. A první dva dny úplně k.o. já i malý, nějak toto nechápu. Třetí den s břichem po operaci, 8 vrstev hluboký řez.....určitě to není foceno tři dny po porodu. Ani Vendula není super žena...to je nereálné....i když ji to sluší a přeji vše neeej. Tomuto nevěřím.....už proto, že jsem si tím nedávno prošla,“ přiznala jedna z pisatelek.

Podle jiných by se ale měla Vendula především šetřit. „Také mám 2 císaře první ve 23, to byl člověk mladý... Ale ve 33 to už bylo horší.... Ale Vendulce to přeji, pokud se takto cítí, zaslouží si být šťastná. Ale měla by odpočívat nějaký čas,“ radí jí fanoušci.

Témata: Vendula Pizingerová porody