Anička Slováčková o možném původu nemoci: Jakou roli sehráli rodiče?

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. října 2020 16:14

Aničku Slováčkovou v posledních měsících zbrzdily v rozletu vážné zdravotní potíže. Talentovaná herečka a zpěvačka nyní promluvila o možném původu nemoci. Mohly roli sehrát rodinné spory?

S obdivem všichni sledujeme, jak odvážně se Anička Slováčková postavila zákeřné rakovině, o jejímž průběhu celou dobu informuje své fanoušky. Nyní si dokonce v jednom z rozhovorů dovolila naznačit, čím u ní nemoc mohla být způsobena.

Podle jejího názoru mohla roli sehrát psychika. „Já jsem od malička byla nervák a stresař a všechno jsem si vždycky hodně brala. Jsem strašnej cíťa. Já si v sobě tyhle ošklivé věci bohužel nechávám asi víc, než je zdravé,“ řekla dle webu super.cz v pořadu Face To Face.

„Jsem přesvědčená, že spoustu těch nemocí je vlastně tvořená psychosomaticky, ať už je to rakovina, nebo něco jiného. To tělo jednou řekne dost, už musíš začít žít jinak, jinak to prostě nejde,“ dodala herečka a zpěvačka.

Slováčková tak naznačila, že roli mohly sehrát i rodinné záležitosti. Dobře totiž víme, že vztahy mezi jejími rodiči jsou v poslední době velice napjaté.

Témata: Anna Slováčková