Anife Vyskočilová měla covid: Procházka, party… To není zrovna příkladné chování!

Anife Vyskočilová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. října 2020 9:25

Do zlehčování covidu už se pustila řada celebrit, některým neotevřela oči ani osobní zkušenost s nemocí. Fanouškům nejde příkladem ani Anife Vyskočilová, která evidentně naznačuje, že podle ní panuje zbytečná hysterie.

Nákaza koronavirem se přímo nevyhnula ani Anife Vyskočilové, která musela se svým nynějším manželem strávit 14 dní v izolaci. Když ji ukončili, uspořádali si podle jejích slov doma menší „covid party“.

Někdejší partnerka známého herce dala jasně najevo, že hysterii kolem koronaviru nechápe. „Když má dnes člověk covid, je to horší než syfilis, žloutenka nebo spalničky,“ svěřila se na sociální síti a poslala vzkaz lidem, kteří kritizovali její chování během nemoci.

„Ti, co mi psali, že během covidu se nechodí na procházku, je to největší omyl. Nemáte se scházet s lidmi, ale když jste sami v lese, tak nikoho nenakazíte, ba naopak nabíráte sílu. Koho tam asi nakazím? Bože, lidi, buďme rozumní,“ vysvětlila.

„Jsme šťastní, že to máme za sebou. Jak říkal Čtvrtníček – proč z pitomý kapavky dělají záležitost,“ dodala Vyskočilová. Sluší se však připomenout, že ač známý srandista tato slova pronesl, po propuštění z nemocnice barvitě popsal svou zkušenost s covidem a zcela odmítl jakékoliv zlehčování.

Témata: Anife Vyskočilová