Eva Burešová zlehčuje covid? Herečka uvedla věci na pravou míru!

Eva Burešová se synem. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. října 2020 12:56

Eva Burešová se snaží své fanoušky informovat o průběhu onemocnění covid-19, které u ní potvrdily testy. Někdo však mohl nabýt dojmu, že tuto hrozbu zlehčuje. Herečka tak musela uvést věci na pravou míru.

V tomto týdnu se koronavirem nakazila také Eva Burešová, která se tedy momentálně nachází v domácí izolaci, protože onemocnění covid-19 u ní alespoň prozatím má naštěstí lehký průběh.

Seriálová hvězda se podle svých slov cítí, jako když je lehce nachlazená. Dokonce pronesla slova, která by někdo mohl chápat tak, že nemoc zpochybňuje. „Říkám si, jestli to je vůbec covid. Jestli se tam jako nemohl někdo splést, jestli to prostě není jenom nachlazení nebo chřipka,“ nechala se slyšet.

Herečka nakonec upřesnila, že rozhodně nic nezlehčuje. „Vím, že každý má jiný průběh. Vím, že ztráta čichu může přijít později. Nedovolila bych si to zlehčovat, nejsem lékař. Jen vás seznamuji s mým průběhem, že zatím se cítím takhle. Tuším, že to může být ještě horší, a že to možná i přijde, uvidíme,“ svěřila se.

Jistou míru nedůvěry u ní nejspíš způsobil fakt, že odjakživa trpí na těžké chřipky. „Vždycky, když jsem měla chřipku, měla jsem velmi těžký průběh – čtyřicítky, halucinace, zvracení. Na tohle jsem vlastně připravená. Uvidíme, jestli se ten můj COVID dostane i do téhle fáze,“ dodala Burešová.

Témata: Eva Burešová