Ilona Csáková vrací Zemanovi úder: Zpochybňování covidu a Gates? Je v tom všechno!

Ilona Csáková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. října 2020 11:22

Iloně Csákové došlo, o kom v projevu mluvil prezident Miloš Zeman, a tak se rozhodla ozvat. Oblíbená zpěvačka reagovala na sociální síti. Jak je to v jejím případě se zpochybňováním covidu-19?

Miloš Zeman ji sice konkrétně ve svém pátečním projevu nezmínil, lidem však bylo jasné, koho měl na mysli. „Jedna zpěvačka dokonce prohlásila, že za koronavirus může Bill Gates,“ nechal se slyšet.

Spoluobčany následně prezident republiky vyzval, aby názory těchto lidí ignorovali a věřili odborníkům, protože jen ti nám mohou pomoci. Ilona Csáková podle všeho seděla u televizní obrazovky a slova hlavy státu nemohla nechat bez reakce.

„Nikdy jsem covid 19 nezpochybňovala. Vládní nařízení dodržujeme a nikdy jsem neřekla, že za covid 19 může Bill Gates. Ve svém statusu jsem o Gatesovi psala úplně v jiné souvislosti. A kdo chce psa bíti, hůl si vždycky najde,“ vzkázala prostřednictvím facebooku.

Kdo tedy mluví pravdu? „Nenechám si v rámci plošného testování šťourat v hlavě špejlí, protože ti, co to nařizují, jedou podle scénáře Billa Gatese a WHO,“ napsala zpěvačka před několika dny a dodala, že do jejích dětí „nebude nikdo rvát vakcínu“, která je prý kontraproduktivní. Názor si udělejte sami…

Témata: Ilona Csáková Miloš Zeman