Dominika Gottová má podezření na covid: Co ukázaly výsledky?

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. října 2020 9:29

Strašák jménem koronavirus v posledních dnech paralyzuje celé Česko. Podezření na onemocnění covidem-19 se objevilo také u Dominiky Gottové. Co ukázaly výsledky testu, který absolvovala?

Epidemie koronaviru nabírá v Česku každým dalším dnem na obrátkách, za pátek došlo poprvé k překonání hranice 10 tisíc nových případů za jediný den, a to poměrně výrazně.

Mezi nově nakaženými se klidně mohla objevit i Dominika Gottová. Jak vás stars24.cz informoval, vzhledem k náhlému nástupu nemoci se rozhodla navštívit jedno z odběrových míst a doufala, že se ještě v pátek dozví výsledek.

Jenže podle nejnovějších informací došlo na technické potíže, a tak zatím není jasné, zdali je nejstarší dcera legendárního zpěváka infikovaná. „Můj test tak odešel do laboratoře až v pátek! Takže čekám v posteli na to, jak to dopadlo,“ řekla webu ahaonline.cz.

Gottová zatím musela na nemocenskou, chodit do práce je pochopitelně za současných okolností nesmysl. S teplotami a kašlem stráví několik dní doma bez ohledu na výsledek testu na covid-19.

Témata: Dominika Gottová