Petr Čtvrtníček poslal Klause a Šmuclera do útulku: Už aby nehlásali blbosti!

Petr Čtvrtníček 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. října 2020 18:18

Petr Čtvrtníček se během uplynulých týdnů potýkal s covidem-19, a tak nemá pochopení pro lidi, kteří nemoc zlehčují. Zvlášť když jde o lidi, kterým minimálně část spoluobčanů naslouchá.

Petr Čtvrtníček se nakazil koronavirem a patřil k těm, kteří potřebovali lékařskou pomoc. Po propuštění z nemocnice celkem barvitě popsal svou zkušenost s onemocněním covid-19, proto odmítá jakékoliv zlehčování.

Herce proto dost rozhodila vyjádření exprezidenta Václava Klause. „Tak já si myslím, že ti kluci, kterým teďka zavřeli fitka, by mohli nastoupit do odchytové služby a takové pitomce si dát na dlouhou tyč s takový tím okem, chytit, hodit na korbu toho pick-upu a šup s tím do útulku,“ řekl ve videu, které se objevilo na webu Seznam Zpráv.

„A tam by mohli výt celé noci na měsíc. Tam bych toho Klause zavřel. A už by tam seděl Šmucler,“ připomněl známý srandista zubního lékaře a moderátora, který se ke koronavirové pandemii také často vyjadřuje.

Čtvrtníček má jasno i o tom, co by se v takovém útulku dělalo. „Takhle by si tam mohli nazkoušet divadlo, muzikál, hlavně by nemohli potom hlásat tyhle blbosti,“ dodal.

Témata: Petr Čtvrtníček