Libor Bouček po nákaze koronavirem: Tohle je podle něj nejšílenější!

Libor Bouček 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. října 2020 15:27

Osobní zkušenost s koronavirem má za sebou také Libor Bouček, který se snaží lidem promluvit do duše, aby onemocnění covid-19 nezlehčovali. Co je podle něj v tomto směru vůbec nejšílenější?

S koronavirou nákazou se musel poprat také organismus Libora Boučka, vypadá to, že zdárně. Už se totiž vrátil do práce pro jednu z tuzemských zpravodajských televizí, kde samozřejmě všechny zajímalo, jak se s onemocněním popasoval.

Boučka vývoj epidemie v Česku evidentně trápí. „V době sociálních sítí je ta paměť strašně malá, když se člověk podívá na to, co se dělo v Bergamu, v Itálii, v New Yorku, na to, co se bohužel s velkou pravděpodobností bude dít tady,“ řekl domovské stanici CNN Prima News.

Moderátor Libor Bouček je po prodělaném koronaviru zpět. Jak se cítí? A co vzkazuje lidem, kteří nemoc stále zlehčují? pic.twitter.com/9sKQGB6eVF

— CNNPrimaNEWS (@CNNPrima) October 15, 2020

Oblíbený moderátor si uvědomuje, že existují vážnější onemocnění, než je covid-19. „Jasně, ta nemoc není ebola, není to smrtící virus, který vyhladí půlku populace, v žádném případě. Ale jde o to, že ta nemoc plní nemocnice,“ konstatoval.

„Já bych lidem vzkázal, ať v sobě zapudí ten egoismus, ať zapomenou na to, že sociální sítě dávají každému možnost prosadit svůj názor. Pojďme na chvíli nemít názor a pojďme si to vyříkat potom, až tady budou lidé zdraví. Protože nejšílenější je to, že opravdu každý má pocit, že na to má svůj názor, to nás může zavést do pekel,“ dodal Bouček.

Témata: Libor Bouček