Eva Burešová: S malým synem ji čeká stěhování do nového!

Eva Burešová se synem v novém bytě. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. října 2020 11:28 | Aktualizováno: 17. října 2020 10:22

Eva Burešová se momentálně nachází ve stejné situaci jako většina umělců, nejspíš i proto má čas řešit rodinné záležitosti. S malým synem ji momentálně čeká stěhování do nového.

Eva Burešová v posledních měsících díky hlavní roli v seriálu Slunečná získala spoustu nových fanoušků, kteří už nejspíš zjistili, že je jako maminka na svého syna sama. Teď třeba zařizuje stěhování.

„Dnes jsme si vyzvedli klíče od našeho nového domova,“ oznámila seriálová hvězda ve středu na svém instagramovém profilu, kde také zveřejnila fotografii prázdného pokoje, který bude potřeba úplně celý vybavit.

I když ji ještě čeká spousta práce, herečka už je nyní spokojená. „Měla jsem takovou radost, když jsem tento byt našla. Každý den přemýšlím, jak si to tam s poťouchlem zařídíme, ať se máme hezky a ať cítíme domov,“ svěřila se příznivcům.

„Mám tak obrovskou radost a Natýnek evidentně taky, celé si to tam proběhl a už se i rozhodl, kde bude jeho pokojíček,“ dodala Burešová, která možná bude fanoušky informovat o tom, jak se proces stěhování vyvíjí.

Témata: Eva Burešová