Vendula Pizingerová promluvila o porodu: Je zázrak, že mám zdravé dítě!

Vendula Pizingerová se synem Josefem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. října 2020 10:50

Vendula Pizingerová má za sebou porod syna Josefa, v 48 letech se tak opět stala maminkou. Sama mluví o zázraku, protože si uvědomuje, že to nemusí vždy dobře dopadnout.

Možná nejsledovanější nastávající maminkou během letošního baby boomu v českém šoubyznyse byla Vendula Pizingerová, protože už má svůj věk. Těhotenství na prvního máje oznámila ve svých 48 letech.

Tento týden se vdova po známém hudebním skladateli a její výrazně mladší manžel Josef dočkali, v porodnici u Apolináře přišel na svět chlapeček, který dostal jméno po tatínkovi. Miminko přišlo na svět císařským řezem.

Prezidentka Kapky naděje konstatuje, že to jinak nešlo. „Když už jich máš několik za sebou, prostě to tak je, že člověk musí. Je k tomu určen. Když jsem rodila poprvé ve 23, pak ve 33, tak je to stejné,“ uvedla v rozhovoru pro CNN Prima News.

„Samozřejmě, že čím je člověk starší, tak si dokáže představit, že se může cokoliv stát. Ale to se může stát v podstatě kdykoliv. Já to beru jako zázrak, že máme zdravé dítě a že všechno dopadlo dobře. Přála bych všem maminkám, aby na tom byly stejně,“ dodala Pizingerová.

Témata: Vendula Pizingerová