Michal David přiznal, proč byl u Zemana! Trošku si postěžovali!

Michal David navštívil prezidenta Zemana. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. října 2020 9:29

Michal David se ve čtvrtek vydal za prezidentem, který před několika dny pronesl poměrně nelichotivé výroky na adresu českých umělců. Co bylo cílem návštěvy na zámku v Lánech? Slavný hitmaker se rozpovídal.

Jak vás stars24.cz informoval, ve čtvrtek došlo na zámku v Lánech k zajímavé schůzce. Prezidenta Miloše Zemana přijel navštívit muzikant Michal David, a to jen pár dní poté, co hlava státu pronesla drsný bonmot adresovaný umělcům.

Hitmakera doprovázel producent Oldřich Lichtenberg, který vysvětlil, že delegace informovala prezidenta o současném stavu soukromého kulturního sektoru. Zpěvák a skladatel však prozradil, že se měli sejít již před časem.

„Vlastně šlo o setkání, které se kvůli koronaviru už dvakrát odložilo. Pan prezident mi chtěl popřát k šedesátinám,“ svěřil se David webu idnes.cz Kulatiny oslavil v polovině července, osobně mu tehdy gratuloval i premiér Andrej Babiš.

„Když už jsme se tedy sešli, trochu jsme si postěžovali, jak se stát chová k soukromému sektoru kultury, což chápeme jako nespravedlnost. Zjistili jsme díky tomu, že pan prezident nemá vždy úplně správné informace,“ dodal.

Témata: Michal David Miloš Zeman