Dominika Gottová: Kašel a problémy s dýcháním! Je to covid?

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. října 2020 8:45

Po Ivaně Gottové se objevilo podezření na nákazu koronavirem i u dalšího člena rodiny slavného zpěváka. Příznaky nemoci covid-19 se projevily u Dominiky Gottové. Kdy bude jasno?

Strašák jménem koronavirus obchází Česko, infekce se tak pochopitelně nevyhýbá ani známým osobnostem. V tomto týdnu se přitížilo také Dominice Gottové, která se sice ještě ve středu ráno cítila dobře, během dne ale došlo k náhlé změně.

„V noci na čtvrtek se to pak zhoršilo, těžce se mi dýchalo. Hodně jsem kašlala. Proto jsem zavolala své doktorce,“ prozradila webu ahaonline.cz s tím, že ji lékařka pochopitelně poslala na test.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka ale měla problém objednat se na jedno z doporučených odběrových míst, nakonec si však poradila. „Nikde mi nebrali telefon, tak jsem se objednala na Václavské náměstí, kde mě vzali,“ konstatovala.

Gottová přiznala, že obávané onemocnění covid-19 rozhodně nezlehčuje. „Vyzvedla jsem si pak léky na kašel a teď čekám, jak ty testy dopadnou. Bojím se, ten vir neberu na lehkou váhu,“ dodala.

Témata: Dominika Gottová