Antonín Panenka: První slova po propuštění ze špitálu!

Antonín Panenka

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. října 2020 21:39

Koronavirová infekce se pochopitelně nevyhýbá ani slavným osobnostem, a to i těm ze světa sportu. Antonín Panenka musel být kvůli covidu-19 dokonce hospitalizován v nemocnici. Co prozradil po propuštění do domácího léčení?

Jak vás stars24.cz informoval ve středu, fotbalový mistr Evropy z roku 1976 Antonín Panenka byl po několikadenní hospitalizaci propuštěn z nemocnice. Jeho zdravotní stav se totiž zlepšil natolik, že s tím lékaři dali svolení. 

"Cítím se líp, jinak by mě z nemocnice nepustili. Testy na covid už mám negativní, doktoři se rozhodli, že už v nemocnici být nemusím. Jsem konečně zase doma, to je hlavní," citoval server sport.cz Panenku.

"Nebylo mi do zpěvu. Měl jsem oboustranný zápal plic, který mě pořád trápí. Beru na to stále léky. Jsem unavený, ospalý, taková celková nechuť," uvedl slavný záložník. 

"Lékaři mi nařídili čtyřdenní domácí klid, potom mě čekají další kontrolní vyšetření, rentgeny. Pak se uvidí. Věřím, že příští týden se budu pomalu začleňovat do normálního života," doplnil.

Témata: Antonín Panenka