Bára Basiková prozřela? Jsme v maléru, stáhli nás do propasti, zlobí se zpěvačka!

Bára Basiková 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. října 2020 12:12 | Aktualizováno: 16. října 2020 22:03

Koronavirová nákaza se nevyhnula ani Báře Basikové. Kdo doufal, že následně změní názor na současnou situaci, ten se mýlí. Zpěvačka sice připustila, že jsme v maléru, ale vzápětí vysvětlila, jak to vlastně myslí.

Báru Basikovou od jisté chvíle mnozí lidé považují za osobu zlehčující hrozbu, kterou představuje onemocnění covid-19. Jak vás stars24.cz již informoval, ona sama si jím prošla, což teď připomněla i na svém blogu.

Zpěvačka jej odstartovala kritikou kabinetu premiéra Andreje Babiše (ANO). „Máme opět nouzovej stav, pro velký úspěch opakujeme! Naše nezodpovědná vláda nás stáhla do propasti, jsme v příšerným maléru,“ napsala.

„Prodělala jsem konečně ten kovid, ani jsem o tom nevěděla, tři dny rýma a únava, proti pořádný opravdový chřipce to nic nebylo, ale opět nemám momentálně práci, syn nemá školu ani kroužky, moje dcery řeší existenci, na listopad mám zrušené koncerty i divadla, všichni kolem mě krachujou, ztrácejí práci a živobytí, všude kolem mě je strach, beznaděj, smutek a zoufalství,“ svěřila se.

Basiková cítí vztek a ráda by s podobně smýšlejícími demonstranty vyjádřila svůj názor. „V médiích se ozývají známé osobnosti a vyzývají náš národ k probuzení a protestu, cítíme v naší společnosti veliký napětí. Blíží se listopad, že by se zase sedmnáctýho vyšlo do ulic? Nejen já jsem pro. Jsou nás miliony,“ dodala.

Témata: Bára Basiková