Monika Bagárová přiznala: Trápení s váhou několik měsíců po porodu!

Monika Bagárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. října 2020 21:30

Monika Bagárová se stala maminkou již na jaře. Čím více času od porodu plyne, tím víc ji trápí, že má stále několik kilogramů nahoře. Proto se teď rozhodla podniknout první kroky, aby to změnila.

Monika Bagárová nejspíš tiše závidí své kamarádce Markétě Konvičkové, která byla během několika dní po porodu zpátky na své váze. Ona sama totiž rodila koncem května a dodnes takové výsledky nemá.

Sympatická zpěvačka to přiznala na svém instagramovém profilu. „Moje tělo, moje postava ještě rozhodně není ve formě, na kterou jsem u sebe zvyklá a ve které se cítím dobře,“ svěřila se fanouškům s tím, že má 6 kilogramů „nahoře“.

Maminka několikaměsíční holčičky je ale toho názoru, že jde o genetickou danost. „Mohlo by být i hůř, v rodině to prostě máme, takže jsem ráda, že je to tak, jak je,“ konstatovala vzápětí.

„Každopádně na tom chci zapracovat. Včera jsem udělala první krok k tomu, aby moje tělo začalo pomalu fungovat a dávat se dohromady. Návštěva fyzioterapeutky po porodu byla prvním krokem,“ dodala Bagárová.

Témata: Monika Bagárová