Agáta Hanychová řeší dilema: Jak zaujmout kluky?

Agáta Haynchová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. října 2020 12:52

Agáta Hanychová už je zase oficiálně svobodná, a tak by mohla "rozhazovat sítě". Fanynek se ptá, jak zaujmout kluky, ačkoliv má přítele. Na co přišla sama modelka a moderátorka?

Agátě Hanychové se nedávno konečně podařilo i formálně dotáhnout do konce rozvod s Jakubem Prachařem, a tak je zase svobodná. Zájem o zástupce opačného pohlaví má ale evidentně i nadále, dalo by se tedy konstatovat, že se nijak zvlášť nepoučila.

Právě v těchto dnech se totiž na sociálních sítích společně s fanynkami snaží rozlousknout palčivou otázku, jak na internetu muže zaujmout. „Jak mít i sledující kluky?“ ptá se Agáta, která i tak má na instagramu 230 tisíc příznivců.

Moderátorka a někdejší modelka si na to podle všeho umí odpovědět sama. „Neumím si vyfotit selfie, kde mám výstřih i čelo, to bude ten problém. Nebo že by je nebavili videa s dětma? Nechápu,“ konstatuje.

Hanychovou to ale z jednoho důvodů nemusí až tak mrzet. Podle všech dostupných indicií je totiž momentálně šťastně zadaná. Dokonce před časem prohlásila, že by se výhledově nebránila další veselce.

Témata: Agáta Hanychová