Sandra Nováková se potýká s covidem! Přitížilo se jí během pár hodin!

Sandra Nováková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. října 2020 15:55 | Aktualizováno: 15. října 2020 15:34

Covidová nákaza se prokázala u další známé české osoby. S onemocněním covid-19 se právě potýká Sandra Nováková. Oblíbená herečka prozradila, jak náhle se u ní nemoc přihlásila o slovo.

Imunní vůči koronaviru nejsou ani známé osobnosti, není tedy divu, že jak přibývá nakažených, objevuje se i více potvrzených případů infekce i mezi umělci. Konkrétně se tak stalo jedné z hereček ze seriálu Sestřičky Modrý kód.

Covidem-19 onemocněla Sandra Nováková, u které došlo k rapidnímu nástupu nemoci. „Přišlo to z nuly na sto. Předevčírem mi nebylo nic, a včera jsem se probudila s horečkou 38,5 °C. Mám klasické příznaky, nejsem schopna vylézt z postele,“ svěřila se pořadu ShowTime.

„Bolí mě celé tělo, bolí mě hlava, jsem dušná, mám kašel. Dneska jsem se probudila bez teploty, ale tělo mě bolí pořád stejně. Jsem slabá a doufám, že to budu mít co nejrychleji za sebou,“ dodala sympatická herečka.

Nováková na vlastní kůži zjišťuje, že onemocnění covid-19 rozhodně není radno zlehčovat. Ostatně její herecký kolega Petr Čtvrtníček barvitě popsal, jak vypadala jeho hospitalizace v nemocnici.

Témata: Sandra Nováková