Jaromír Jágr má jasno: Čekají nás dva týdny přežívání!

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. října 2020 14:28

V následujících dnech a týdnech by se měl uskromnit každý český občan, výjimkou není ani Jaromír Jágr. Legendární hokejista a olympijský vítěz si dobře uvědomuje, co nás teď čeká.

Zdá se, že Jaromír Jágr se momentálně ve své sportovní kariéře nachází svým způsobem na křižovatce, a tak je v první řadě majitelem hotelového klubu. Z toho lze usuzovat, že ho současná situace nemůže těšit. Profesionální sport se totiž kvůli koronaviru v Česku zastavil.

Je toho však daleko víc, co vláda ve snaze zpomalit šíření koronaviru omezila, což na sociální síti zmínil i legendární útočník, který si odmítá stěžovat. „Zpívat nemůžem, sportovat nemůžem,“ konstatoval.

Současné situace se rozhodl využít alespoň v reklamě na jeden nápoj, k jehož konzumaci se lidi snaží přesvědčit. „Od pondělí to bude jedna z mála věcí, která vám udělá během čtrnáctidenního přežívání radost,“ prohlásil hokejista.

Jágr tím alespoň částečně kompenzuje ztráty kladenského klubu, které samozřejmě nadále porostou. Je totiž známo, že příjmy z reklam jdou do klubové kasy.

Témata: Jaromír Jágr