Kraus promluvil o slavném incidentu s Tachecí: Když mi lže do ksichtu, tak…

Jan Kraus 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. října 2020 12:44 | Aktualizováno: 15. října 2020 21:06

Jan Kraus jen málokdy přijme místo respondenta, za což možná může i roky starý incident při rozhovoru s Barborou Tachecí. Oblíbený herec a moderátor přiznal, že by se v podobné situaci neudržel ani dnes.

Jan Kraus moc často do jiných pořadů nechodí, v těchto dnech ale udělal výjimku, když zavítal na livestream ke Xaverovi. Během něj přišla řeč na slavný incident s novinářkou Barborou Tachecí, kdy slavný moderátor během rozhovoru odešel ze studia, protože ona prý „kecala blbosti“.

Xaver vyjádřil domněnku, že dnes už by Kraus až tak emotivně nereagoval. Ten však oponoval, že by se to stalo i dnes. „Když mi někdo lže do ksichtu, tak hlavní síly soustředím na to, abych ho nezabil,“ nechal se slyšet.

„Povznesenej můžete být, ale nesmí to být jaksi zločinná konspirace. Že se někdo splete, to chápu, to já dělám taky, já se pletu furt. Ale když vám někdo podkládá nějaké chování a úmysly, to ne,“ doplnil vzápětí herec.

Kraus pak připomněl další podobnou zkušenost s médii, která nakonec skončila u soudu. „To je jako ta moje slavná autonehoda. Já měl jako autonehodu, kterou jsem neměl,“ podotkl.

Témata: Jan Kraus