Patricie Pagáčová se rozčílila kvůli dotazům na těhotenství! Jsou nevhodné!

Patricie Pagáčová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. října 2020 11:20

Patricie Pagáčová je často konfrontována se spekulacemi o těhotenství, což se jí ale vůbec nelíbí. Naposledy se tak stalo v minulém týdnu, kdy fanoušky sama vyzvala, aby se jí ptali, na co chtějí. Co následovalo?

Patricie Pagáčová se k tomu tématu dlouze vyjádřila na sociální síti. „Objevilo se mnoho otázek, co já a mimi, a já se pak rozčilovala, že se na to nemáte žen ptát. Moc díky za podporu všem ženám, které mi psaly, že to mají stejně. Chtěla bych vám vysvětlit, proč považuji tuto otázku za absolutně nevhodnou. A to u jakékoliv ženy,“ spustila na instagramu.

„Nikdy nevíte, co se ukrývá v pozadí. Dotyčná za sebou může mít například potrat, takže si představte, jak ta otázka může být bolestivá. Pár se taky může už delší dobu snažit a nedaří. Anebo se na to jednoduše ještě ta žena necítí, partner třeba jo a můžou se kvůli tomu možná i hádat. Nebo naopak ona chce, on ne,“ vysvětlila někdejší hvězda Ulice.

„V neposlední řadě si myslím, že taková věc se zkrátka neplánovat nedá, takže i kdybych chtěla, tak vám na tu otázku nedokážu odpovědět, protože odpověď neznám… takže zkrátka za mě, pokud nemusíte, tak se na těhotenství nikdy žádné ženy neptejte,“ podotkla herečka.

„Až bude ten správný čas, sama vám to řekne, ono se to nedá tajit úplně donekonečna, že jo. A navíc pro netěhotnou je to celkem urážka, protože si to může vyložit, jako že má pupek. To nechce nikdo slyšet,“ dodala Pagáčová.

Témata: Patricie Solaříková