Prachař se vysmívá Marešovi! Proč to dělá?

Jakub a Agáta Prachařovi 2

Autor: Hrušková, stars24.cz

4. března 2018 9:02

Nedávno jsme vás informovali o utajené svatbě Leoše Mareše s Monikou Marešovou dříve Koblížkovou. Pár dní po jejich svatbě udělal Jakub Prachař fórek na Marešův účet, kde zesměšňuje jeho svatbu i jeho životní styl.

Jakmile se vrátili novomanželé z jejich svatební cesty, čekalo je překvapení v podobě srandy Jakuba Prachaře. Ten útočil na kauzu Leoše Mareše, kterého podle deníku Blesk požádal student o moderaci jejich maturitního plesu, Mareš mu tehdy odpověděl, že jakmile děti našetří sumu na jeho honorář, okolo padesáti tisíc, přijede moderovat ples.

#ŽádnéPenízeNechci Slibuji, že přijedu zadarmo. Pokud tedy ještě v roce 2021 budete moje služby chtít #DobrýPříběh #PíšemSiSvůjSen #MámaNemáPravdu #LeošZadarmo #PíšuSiTuAkciDoDiáře #27Únor2021 #VLétěRoku2020MněToProsímPřipomeňte

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares), Úno 27, 2018 v 12:08 PST

A takto vypadal komentář Jakuba Prachaře, kde ironicky naznačuje Marešovo počínání: „Právě jsme se vzali a letíme do Košic na svatební cestu. Kdyby nějaké gymnázium chtělo odmoderovat maturiťák, tak to máte letos zadarmo. Protože jsem dobrá duše. Pište. První vyhrává. Jo a zazpívám. Taky zadarmo,“ uvedl muzikant.

Nezapomněl rýpnout i do životního stylu Leoše Mareše, který, jak je známo, užívá luxusu, jak jen může. „Šáňo na uvítanou, tak jak jsme v business zvyklí. Komfort něco stojí. A za soukromí si rád připlatím. Žiju jenom jednou,“tím narážel na fotografie ze svatební cesty novomanželů. Leošovi fotografie na sociální síti, kde píjí v první třídě se svou chotí Monikou šampaňské.

Jak se ale ukázalo mezi lidmi má Leoš Mareš hodně fanoušků, který se moderátora zastávali s tím, že si může luxusní život dovolit na rozdíl od něj.

Témata: Jakub Prachař Leoš Mareš