Nakažený Libor Bouček má jasno: Mohl by to být trestný čin!

Libor Bouček 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. října 2020 16:10 | Aktualizováno: 14. října 2020 11:11

Libor Bouček je kvůli onemocnění covidem-19 v domácí izolaci, o to víc času má nejspíš na to, aby sledoval, co se kolem děje. Na lidi, kteří tuto nemoc zlehčují, si podle všeho udělal jasný názor.

Epidemie koronaviru v Česku dál nabírá na obrátkách a nákaza se nevyhýbá ani slavným osobnostem. Třeba Hana Zagorová nebo Petr Čtvrtníček museli být dokonce hospitalizováni v nemocnici.

S obávaným onemocněním covid-19 se nyní potýká i Libor Bouček, který o tom příznivce informoval během minulého týdne. Zároveň se na spoluobčany snažil apelovat, aby dodržovali opatření a pomohli oploštit křivku.

„Buďte opatrní. 3R. Omezte kontakt s rizikovou skupinou, usmívejte se na život, jezte vitamíny a sportujte, pokud to jde. A chytnete-li to, zůstaňte maximálně optimističtí,“ radil moderátor svým příznivcům.

Bouček má evidentně problém s lidmi, kteří obávanou nemoc zlehčují. Dokonce by se nebránil tomu, aby byli povoláni do akce právníci. „Myslím, že to srovnání s chřipečkou je skoro až trestný čin,“ řekl dle webu stanice CNN Prima News.

Témata: Libor Bouček