Lucie Vondráčková terčem podvodníků! Vzali jí…

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. října 2020 14:04 | Aktualizováno: 13. října 2020 9:54

Dosud jí o tom jiné celebrity mohly pouze vyprávět, teď se to však stalo i jí samotné. Lucie Vondráčková se na sociálních sítích stala terčem podvodníků. Proto se rozhodla před nimi varovat své fanoušky.

Celebrity se na sociálních sítích stále častěji stávají terčem podvodníků, kteří se chtějí přiživit na jejich slávě, a to i v této nelehké době, kdy to sami umělci nemají jednoduché. Kvůli opatřením proti šíření koronaviru totiž prakticky nemohou vydělávat tím, co doopravdy umí.

Nejnověji se terčem těchto internetových zločinců stala Lucie Vondráčková, kterou o tom informovali její věrní příznivci. „Díky za všechna upozornění na další zloduchy na facebooku. Je to klam a podvod,“ uvedla herečka a zpěvačka.

V čem konkrétně podvod spočíval, popsala sama poškozená následovně. „Vzali jedno z mých starších videí a lákají z vás bůhvíco. Tak je prosím klidně ignorujte. Bojovat s tím zřejmě nemá smysl,“ konstatovala dvojnásobná maminka.

Příznivce se poté Vondráčková pokusila přivést na jiné myšlenky, když je požádala o hlasování pro písničku v hitparádě jednoho z tuzemských rádií. Tím totiž rozhodně o žádné úspory nepřijdou.

Témata: Lucie Vondráčková