Ivana Gottová složitě hledala slova: Podvod a zneuctění jména jejího muže!

Ivana Gottová s manželem. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. října 2020 11:21

Občas je těžké najít ta správná slova. Své o tom ví Ivana Gottová, která se snaží pečovat o odkaz zesnulého manžela, který se kromě zpěvu věnoval i výtvarnému umění. Teď se však zdá, že mu přisoudili dílo, které nenamaloval.

V minulém týdnu jsme vás informovali o prodeji dalšího obrazu Karla Gotta (†80). Podezřele vypadalo už jen to, že se na rozdíl od předchozích prodal za vyvolávací cenu, žádný z účastníků aukce nic nepřihodil.

Pravost díla, které měl legendární zpěvák údajně namalovat v roce 1981, následně zpochybnila vdova Ivana Gottová. „Není si vědoma toho, že by její muž takový obraz namaloval,“ sdělila pořadu ShowTime rodinná mluvčí Aneta Stolzová.

Aukční síň si stojí za tím, že jde opravdu o obraz z výtvarné dílny Mistra. Pozůstalí však přišli s argumenty, které mají svědčit o opaku. „Není to vůbec jeho styl malování a podpis je naprosto odlišný,“ konstatovala mluvčí.

„Jediné, co by k tomu paní Gottová chtěla říct, je to, že je s politováním, když někdo podvodně a neuctivě zneužívá jméno Karel Gott. A proto věříme, že spravedlnosti bude učiněno za dost,“ dodala Stolzová.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott