Hana Zagorová o zkušenosti s covidem: Chřipka? V žádném případě!

Hana Zagorová a Štefan Margita už jsou zdraví. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. října 2020 9:25

Na jedné lodi nejsou momentálně ani celebrity, dokonce i z jejich úst znějí názory, které hrozbu nákazy koronavirem zlehčují. Takoví by si měli poslechnout Hanu Zagorovu, která má s covidem osobní zkušenost.

Haně Zagorové jistě není lhostejné, jak v Česku v posledních týdnech nabrala koronavirová epidemie na obrátkách. Sama si totiž nákazou prošla, a tak dobře ví, že to nemusí být nic příjemného, ačkoliv někteří šťastlivci si tím projdou bez příznaků. To ale rozhodně nebyl její případ.

Několikanásobná Slavice musela být poté, co u ní testy nákazu potvrdily, hospitalizována v nemocnici, protože měla mimo jiné vysoké horečky. S odstupem času připomněla, že roli sehrál fakt, že dlouhodobě trpí jinými zdravotními potížemi.

„V žádném případě to není chřipka. Ve chvíli, kdy jste navázána na jiné onemocnění, je to velmi nepříjemný a v podstatě vám to poničí celý organismus,“ vysvětlila zpěvačka stanici CNN Prima News.

Na vlastní oči to pozoroval její manžel Štefan Margita, který tak nemoc covid-19 rovněž odmítá zlehčovat. „To, co prožila Hanka, opravdu nebyla legrace. Už jen to, že první týden měla denně čtyřicítky horečky, strašný stav. Nikomu to nepřeju,“ konstatoval operní pěvec.

Témata: Hana Zagorová