Jan Cina zazářil v novém televizním filmu: Byl to mazec!

Jan Cina 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. října 2020 8:50

Mladí čeští herci umí chytit šanci za pačesy. V případě Jana Ciny se o tom televizní diváci mohli přesvědčit včera a stejnou šanci budou mít ještě následující dvě neděle. Už teď ale hovoří o jeho výkonu v superlativech.

Není to až tak obvyklé, aby měl herec z povolání možnost zahrát si roli herce. Janu Cinovi se to v novém třídílném dramatu, které se „nečekaně“ jmenuje Herec, poštěstilo. Česká televize včera odvysílala jeho první část.

Diváky si minisérie evidentně získala na svou stranu, stačí se podívat na hodnocení na Česko-Slovenské filmové databázi. Snímek tam má zatím na české dílo nadprůměrných 79 procent a i psané recenze jsou veskrze pozitivní.

Dobré ohlasy se ostatně objevují i na sociálních sítích veřejnoprávní televize. „Super. Skvělé herecké obsazení. Cina, úžasný výkon. Strašná doba to byla. Nemohu se dočkat dalšího dílu,“ zní jeden z nich.

Právě na adresu představitele hlavní postavy prší samá chvála. „Cina je pan herec,“ píše jeden z diváků na facebooku. „Jan Cina je naprosto perfektní, herecký koncert,“ přitakávají další, ačkoliv se pochopitelně objevily i kritické názory. Každému se zkrátka nejde odvděčit.

Témata: Jan Cina