Ivana Gottová potěšila fanoušky: Místo filmu alespoň dojemný klip!

Karel Gott s manželkou Ivanou (foto: Jan Malíř) 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. října 2020 18:40

V příštím týdnu měli fanoušci Karla Gotta dostat první možnost zhlédnout celovečerní dokumentární film o legendárním zpěvákovi. Premiéra se ale zatím odkládá. Ivana Gottová přesto našla způsob, jak lidi potěšit.

Nově vyhlášená opatření, která podle všeho vejdou v platnost v pondělí, znemožní konání filmových projekcí, a tak musela Ivana Gottová oznámit odložení uvedení filmu Karel do kin na neurčito. Fanoušky ale nechtěla zklamat úplně.

Místo celovečerního dokumentu se tak příznivci dočkali alespoň videoklipu k písni Jdi za štěstím, který je nyní k vidění např. na platformě YouTube.

"Ráda bych – společně se Supraphonem – dala v této složité době malý dárek nejen zklamaným potenciálním divákům filmu KAREL, ale všem příznivcům mého zesnulého manžela, Protože slavnostní premiéra i distribuce filmu musejí být kvůli novým epidemiologickým opatřením odloženy na neurčito, rozhodla jsem se potěšit manželovy fanoušky v České republice i na Slovensku a zveřejnit nový videoklip s titulní písní k filmu KAREL – ‚Jdi za štěstím‘," oznámila vdova.

"Je pro mne o to cennější, že je to Karlova poslední nahrávka z června 2019, kdy ji zpíval s vědomím, že jde o píseň pro vznikající film," dodala Gottová. 

Témata: Ivana Gottová Karel Gott