V zahraničí to osladili Basikové: Má, co chtěla!

Bára Basiková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. října 2020 15:48 | Aktualizováno: 12. října 2020 13:02

Zpěvačka Bára Basiková před nedávnem napsala status na facebook, v němž dala najevo, že navzdory rostoucímu počtu nakažených, hospitalizovaných a mrtvých covid nepovažuje za vážnou nemoc. Všimli si toho i v zahraničí, kde jí to pořádně osladili.

"Podle testu jsem covid už prodělala, ale nevím o tom, nic mi není. Přesto jsem zůstala deset dní v povinné karanténě," řekla Super.cz Basiková.

"Jsem ráda, že to mám za sebou, tělo si vytvoří protilátky a přirozenou imunitu. Stejně se musíme nakazit všichni, covid nezmizí, už tu s námi bude na věky věků," dodala.

Všimlas i toho i slovenská média a upozornila se souvislost se statusem, který na sociální síti napsala Basiková nedávno. V něm se vyhranila proti onemocnění a napsala, že chce covid dostat také. 

"Má, co chtěla! Česko, stejně jako Slovensko, zavádí přísná opatření, které by měly dostat zákeřný koronavirus pod kontrolu. Radikální se proti nim postavila například zpěvačka Bára Basiková. Dokonce vyslovila přání, že by COVID-19 chtěla dostat...a netrvalo dlouho a byla pozitivní! Názor na nařízení však nezměnila," píše například server Topky.

Témata: Bára Basiková