Dáda Patrasová otevřeně: Konečně vysvětlila, jak to vlastně má!

Dáda Patrasová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. října 2020 10:57

Herečka Dagmar Patrasová čelila častokrát nařčení, že si nechává upravovat vzhled lékaři. To ale popírá a tvrdí, že plastiky nemá.

"Moje maminka nepoužívala žádnou kosmetiku kromě AB ultramastného mandlového krému. Měla krásnou pleť až do svého skonu. To samé tatínek," svěřila se pro Sedmičku Dáda.

"Nutnost používat kosmetiku šla tedy částečně stranou, protože jsem podědila geny po rodičích. Ale jinak ji miluju, baví mě různé krémíčky a dá se říct, že největší vztah mám ke kosmetice italské, protože tam vždycky vidím výsledky," dodala.

Tvrdí, že někdy v roce 2000 zkoušela permanentní make-up rtů, a ten jí vydržel deset let. "Teď nemám nic a koupila jsem si v drogerii neuvěřitelný přípravek na obočí asi za sto korun. Výsledek vypadá pěkně a hlavně přirozeně. Ono kolikrát to, co stojí stovku, je daleko účinnější než to, co stojí o několik nul víc," vysvětlila.

Sama ale tvrdí, že plastiky nemá. "U každé radikálnější operace musí být narkóza a ta není zdravá. Nestojí to za to. I když mě spousta lidí napadá, že mám plastiky, tak žádné nemám," vedla.

Témata: Dagmar Patrasová