Monika Bagárová si to neuměla představit: Najednou je všechno jinak!

Monika Bagárová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. října 2020 14:10

Monika Bagárová se od května, kdy se stala maminkou, učí za pochodu. Třeba jednu konkrétní věc si původně neuměla představit, nakonec je ale všechno jinak. O čem je řeč?

Monika Bagárová je již od konce května na mateřské dovolené s dcerou a oproti jiným slavným maminkám si řekla, že se na pódium nijak zvlášť nepožene. Rozhodně to ale neznamená, že vůbec nemůže vydělávat.

Na slušné peníze si může člověk přijít také na sociálních sítích, i když si třeba myslel, že některé produkty propagovat nebude. „Pamatuju si, že když tu ještě Ruminka nebyla, tak jsem si říkala: Na plenky asi reklamu dělat nikdy nebudu, neumím si to představit,“ přiznala se zpěvačka.

Nakonec je ale všechno jinak, partnerka známého zápasníka už jim na svém instagramovém profilu prostor poskytla. Rozhodně to ale neudělala jen z finančních důvodů, podle svých slov si totiž jednu věc uvědomila.

„Vůbec mi nedocvaklo (tak jako hodně dalších věcí), že právě ty plenky jsou každodenní záležitostí a nezbytnou součástí. Takže ve výsledku jsem si řekla, proč ne, vždyť to k nám teď patří,“ dodala Bagárová.

Témata: Monika Bagárová