Petr Čtvrtníček po covidu poprvé mezi lidmi: Jak na tom je?

Petr Čtvrtníček 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. října 2020 10:49 | Aktualizováno: 9. října 2020 21:55

Koronavirem se před časem nakazil také Petr Čtvrtníček, u kterého navíc onemocnění covid-19 opravdu propuklo takovým způsobem, že musel vyhledat lékaře. Jak se herci momentálně daří?

Onemocnění covidem-19 se nevyhýbá ani slavným osobnostem, vyprávět by o tom mohl třeba Petr Čtvrtníček, u kterého měl poměrně závažný průběh. Známý vtipálek neměl na humor náladu, protože musel být hospitalizován v nemocnici.

Sice se díky informacím od jeho přátel brzy vyjasnilo, že to není až tak vážné, jak se v prvních chvílích zdálo, nicméně na oblíbeném herci se nemoc opravdu podepsala. Tvrdí to alespoň lidé, kteří už ho měli možnost vidět.

Čtvrtníček se podle nejnovějších informací po propuštění z nemocnice objevil v domovském Divadle Na zábradlí. „Je vidět, že ho to skříplo,“ řekl serveru blesk.cz jeden z jeho kamarádů.

Ostatně dle zmíněného webu si nakonec Čtvrtníček v motolské nemocnici pobyl více než týden, z toho několik dní měl strávit na jednotce intenzivní péče napojený na dýchací přístroj. Není tedy divu, že ještě bude potřebovat nějaký čas.

Témata: Petr Čtvrtníček