Karel do kin zatím nepůjde! Situace je vážná, konstatuje Ivana Gottová!

Karel Gott s manželkou Ivanou na záběrech z filmu Karel 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. října 2020 8:50

Minulý týden uplynul rok od smrti Karla Gotta, v následujících dnech měl v souvislosti s výročím vstoupit do kin dokumentární film o legendárním zpěvákovi. Jak ale oznámila vdova Ivana Gottová, zatím k tomu nedojde.

Včera ohlášená opatření proti šíření koronaviru se od pondělí dotknou kultury. Ivana Gottová musela fanouškům s lítostí oznámit, že je nucena slavnostní premiéru filmu Karel i jeho uvedení do kin odložit na neurčito v Česku i na Slovensku.

„Karel byl vždy srdcem česko-slovenský zpěvák a celý život vystupoval se stejnou radostí jak v Čechách, tak i na Slovensku. Film Karel si proto zaslouží, aby byl slavnostně uvedený v obou zemích současně a podle možností za příznivější situace. Věřím, že to slovenští příznivci pochopí,“ uvedla na instagramu.

Vdovu to podle jejích slov velice mrzí. „Chtěla jsem vás v této těžké době filmem Karel potěšit a povzbudit, ale nedá se nic dělat. Jak víme, situace je vážná a zdraví všech lidí je na prvním místě! Upřímně doufám, že bude brzy příležitost vám film představit,“ svěřila se.

„Přeji vám všem pevné zdraví, pevné nervy a pozitivní mysl,“ dodala na závěr Gottová, která si sama nákazou koronavirem již prošla.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott