Eva Burešová neskrývá překvapení: Covid ji dočasně připravil o práci!

Eva Burešová (herečka) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. října 2020 15:42

Když se někde na pracovišti objeví nákaza koronavirem, má to zpravidla dopady pro spoustu lidí. Herečka a zpěvačka Eva Burešová to teď poznala na vlastní kůži. Co se stalo?

Eva Burešová se momentálně podílí na vlajkových projektech obou velkých českých komerčních televizí. Již několik měsíců září v jedné z hlavních rolí seriálu Slunečná, do toho ale usedá v porotě show Tvoje tvář má známý hlas, v níž v minulosti sama soutěžila.

Právě soutěž, ve které se známí umělci převtělují do jiných slavných osobností, v těchto dnech zastihla jedna nepříjemnost. Nova musela oznámit dočasné pozastavení natáčení kvůli šíření nákazy koronavirem.

Sympatickou herečku a zpěvačku nejnovější informace překvapily, uvědomuje si však, že se nedá nic dělat. „Zaskočilo mě to. Ale samozřejmě to musíme respektovat. Hlavně se těším, až natáčení zase začne,“ svěřila se Burešová webu extra.cz.

Z účastníků show testy nákazu koronavirem potvrdily např. u Báry Basikové, která přesto nezměnila svůj postoj k pandemii onemocnění covid-19.

Témata: Eva Burešová