Přiznání Moniky Bagárové: Po porodu se necítí dobře! Může za to...

Monika Bagárová 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. října 2020 15:24 | Aktualizováno: 8. října 2020 22:26

Zpěvačka Monika Bagárová (26) na konci května přivedla na svět prvního potomka. Přestože by to na první pohled rozhodně nikdo netipoval, zůstalo jí nějaké to kilo navíc. I proto se Monika rozhodla se sebou něco dělat!

Monika Bagárová porodila teprve před pár měsíci, už teď se kouká na svou váhu, se kterou není spokojená. „Moje tělo, moje postava ještě rozhodně není ve formě, na kterou jsem u sebe zvyklá a ve které se cítím dobře. Momentálně mám 6 kg nahoře,“ přiznala otevřeně zpěvačka na instagramu.

Přestože na fotce, kterou zveřejnila, vypadá skvěle, rozhodla se pomalu dostat do původní formy. „Mohlo by být i hůř v rodině to prostě máme, takže jsem ráda, že je to tak jak je. Každopádně na tom chci zapracovat. Včera jsem udělala první krok k tomu, aby moje tělo začalo pomalu fungovat a dávat se dohromady,“ popisuje Monika.

Tím prvním krokem byla návštěva fyzioterapeutky. „Co vám tím chci říct je, že i přesto, že máme doma naše malinký lásky a je to náročné, vyčerpávající a někdy opravdu přemýšlíte nad tím. kdy jste se naposledy v klidu vykoupala a vyfoukala si vlasy, bychom se o sebe měly starat a zkusit udělat maximum pro to, abychom se ve svém těle cítily spokojeně a měly trochu času i pro sebe,“ radí maminkám Monika, která na konci května přivedla na svět malou Rumii.

Zároveň si prý ale uvědomuje, že pro řadu žen to není tak jednoduché. Třeba kvůli hlídání. I pro ně má ale partnerka bojovníka MMA Makhmuda Muradova radu. „Ano, vím, že někdo nemá žádnou pomoc rodiny nebo přátel a za to klobouk dolů, že se staráte celé dny úplně sami . Ale věřte, ze zacvicit si jde i doma třeba u telky. Tak mi držte palce a uvidíme, jak to půjde mně,“ dodává Bagárová.

Témata: Monika Bagárová