Miloš Pokorný se potýká s covidem! Srovnání s „chřipečkou“ odmítá!

Miloš Pokorný

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. října 2020 15:27

Jak v Česku roste počet nakažených, přibývá případů infekce koronavirem i mezi známými osobnostmi. Moderátor Miloš Pokorný na základě osobní zkušenosti s covidem-19 srovnání s „chřipečkou“ odmítá.

Koronavirová nákaza se nevyhýbá ani slavným osobnostem, např. známým moderátorům. Jen během dnešního dne se potvrdila u Libora Boučka i jeho kolegy Miloše Pokorného, který se k ní přiznal ve vysílání domovského rádia ExpresFM.

Někdejší člen dua Těžkej Pokondr se nechal otestovat, protože trpěl dušností. „Když jsem na testy šel, tak po vystoupení z auta jsem po několika krocích nemohl chytit dech, což se mi občas stává doteď,“ přiznal.

Odborná vyšetření ukázala, že u něj už nemoc pokročila. „V nemocnici mi pak udělali rentgen a zjistili počínající zápal plic. Došlo mi, že to nebude legrace. Úplně mě to sestřelilo, vůbec jsem netušil, co to umí,“ svěřil se moderátor.

Pokorný se prý potýkal s horečkou, zimnicí, bolestmi i pocity nevolnosti. „Tím vším jsem si prošel a srovnání s nějakou chřipečkou v mém případě rozhodně není na místě,“ dodal.

Témata: Miloš Pokorný