Jan Čenský: Po pádu z kola zamlčel přesný rozsah zranění! Bylo to ještě horší!

Jan Čenský 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. října 2020 13:23

Jan Čenský nedávno přiznal, že si ublížil při projížďce na kole svého kamaráda. Napoprvé ale zamlčel přesný rozsah zranění, který prozradil až v těchto dnech. Jak se ukázalo, bylo to ještě horší.

V polovině září jsme vás informovali o nehodě herce a příležitostného cyklisty Jana Čenského, který spadl z cizího kola. To mu poskytl kamarád s tím, že ho chce otestovat, což on provedl tak, že údajně ve čtyřicetikilometrové rychlosti přelétl přes řídítka.

Již tehdy poskytl médiím výčet svých zranění, některá se ale rozhodl utajit a prozradit až s odstupem času. V jednom případě šlo přitom o velice vážný úraz hlavy, který pro něj mohl mít nepříjemné následky.

„Měl jsem odchlíplou plenu v hlavě, utržené ucho, mám venku klíční kost, tři zlomená žebra, zlomenou ruku a koleno,“ svěřil se pořadu ShowTime, přičemž podle oslovených odborníků je dokonce pravděpodobné, že krvácel do mozku.

Každopádně pokud představitel princů ještě někdy usedne na kolo, nejspíš si už nezapomene důležitou ochrannou pomůcku. „Neměl jsem samozřejmě přilbu jako frajer,“ přiznal Čenský.

Témata: Jan Čenský