Yvetta Blanarovičová v šoku: Okradena v nemocnici za bílého dne!

Yvetta Blanarovičová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. října 2020 12:03 | Aktualizováno: 7. října 2020 18:37

Yvetta Blanarovičová měla před nedávném jisté zdravotní problémy, které rozhodně nehodlá podceňovat. Proto navštívila nemocnici kvůli vyšetření, po němž se ale nestačila divit. Podle všeho totiž byla okradena.

V závěru září postihly Yvettu Blanarovičovou náhlé zdravotní potíže, narozeninový den tak strávila v nemocnici, kde jí zdravotnicí dali infuze. Již tehdy prohlašovala, že bude muset výhledově podstoupit vyšetření na magnetické rezonanci.

Tam se ale dočkala opravdu nepříjemného překvapení, neznámá osoba jí totiž odcizila cennou věc. „Ten šperk, který mám na krku, si někdo vypůjčil, když jsem byla na magnetické rezonanci,“ uvedla na sociální síti.

Herečka a zpěvačka poskytla popis šperku, který by ráda získala zpět. „Má mé iniciály, je z bílého zlata a uprostřed má diamant, tak pokud byste ho někde viděli, v zastavárně nebo jinde, prosím, dejte mi vědět,“ dodala.

O výsledku vyšetření nepadlo v příspěvku ani slovo. Blanarovičová již dříve uvedla, že kvůli záhadným problémům již na magnetické rezonanci jednou byla, tehdy měla vše negativní.

Témata: Yvetta Blanarovičová