Markéta Konvičková odrovnala fanoušky: Tohle by si prý oblékla!

Markéta Konvičková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. října 2020 16:10

Markéta Konvičková se rozhodla s fanoušky řešit zajímavou módní otázku, ke které jí přivedlo oblékání novorozené dcery na procházku. Přiznala totiž, že by se klidně do pohodlného oblečku také oblékla.

V polovině září se Markéta Konvičková v předstihu oproti termínu stala maminkou, když se jí narodila dcera Amálka. Už od prvního momentu, kdy holčička přišla na svět, se těšila na jednu společnou aktivitu.

Tou byly procházky s miminkem v kočárku, který je navíc vybaven prostorem pro pejska. Ten však poprvé zůstal doma. Ovšem i při další takové příležitosti byla řeč o něčem jiném než o domácím mazlíčkovi.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Markéta Konvičková (@marketakonvickova), Říj 5, 2020 v 11:53 PDT

„My se chystáme na procházku,“ prozradila sympatická zpěvačka na instagramu, kterou doslova uchvátilo oblečení pro miminka. „Není ta kombinéza i pro dospělé?“ rozjímala nad snímkem, který vyvěsila na sociální síti.

Konvičková sice mateřské povinnosti rozhodně nefláká, ale zároveň se brzy vrátila i k pracovním záležitostem. Stihla už totiž dodělat písničku, kterou měla původně nahrávat v den porodu.

Témata: Markéta Konvičková