Lucie Vondráčková nezahálí: Do baráku je třeba investovat!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. října 2020 13:27

Lucie Vondráčková je známá tím, že prostřednictvím sociálních sítí komunikuje s fanoušky, a to nejenom o hudbě. Tentokrát ji zajímal jejich názor na jednu záležitost týkající se domácnosti.

Už déle než rok je Lucie Vondráčková natrvalo zpátky v Česku, čas zabydlování ale nastal právě v těchto dnech. Oblíbená herečka a zpěvačka má totiž rodinu, kterou představují především oba synové, na prvním místě.

Není žádným tajemstvím, že se dvojnásobná maminka před nedávnem s dětmi přestěhovala do vily, kterou zakoupila v jedné z pražských čtvrtí. Teď se zdá, že nemovitost vyžaduje nějaké stavební úpravy.

Snímky na facebookovém profilu totiž naznačují, že se pustila do rekonstrukce. A jelikož je známo, že český národ je plný kutilů, kteří rádi přiloží ruku k dílu, rozhodla se na sociální síti požádat fanoušky o radu.

„Kdybyste se stěhovali, vypadalo by vaše bydlení stejně jako teď? Nebo je konkrétně něco, co byste chtěli změnit?“ dotázala se Vondráčková, která soudě dle fotografií sama přiložila ruku k dílu.

Témata: Lucie Vondráčková