Václav Kopta se léčí s covidem: Pokazil mu svátek i narozeniny!

Václav Kopta 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. října 2020 8:46

Václav Kopta se nakazil koronavirem, který mu pochopitelně udělal čáru přes rozpočet. Mimo jiné mu pokazil jeho svátek i narozeniny manželky. Snad si to herec za rok všechno vynahradí.

Při současných denních nárůstech není divu, že se nákaza koronavirem nevyhýbá ani slavným osobnostem. Jedním takovým příkladem je Václav Kopta, který se s covidem-19 momentálně léčí v domácí izolaci.

K lidem odtamtud promlouvá o závažnosti zmíněné nemoci, kterou odmítá zlehčovat. Hlupákům, kteří existenci onemocnění zpochybňují, mimo jiné vzkázal, aby se modlili, aby se na ně „tenhle sekáč také nepodíval“. On sám kvůli němu ostatně přišel o příjemné chvíle.

V posteli totiž v závěru září nejprve strávil svoje jmeniny. „Kdyby mi před rokem někdo předpověděl, že strávím svůj svátek s devatenáctkou v posteli - asi bych ho promořil!“ žertoval toho dne herec a moderátor na sociální síti.

O den později pak následovaly 55. narozeniny jeho manželky Simony Vrbické. „Když si báječnou ženskou vezme báječnej chlap… Všechno nejlepší a zůstaň ‚pozitivní‘ - spolu to zvládneme!“ vzkázal Kopta.

Témata: Václav Kopta