Bára Poláková a Pavel Liška: Rozchod, nebo třetí dítě?

Barbora Poláková a Pavel Liška 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. října 2020 17:44 | Aktualizováno: 5. října 2020 11:42

Barbora Poláková a Pavel Liška spolu mají dvě děti, v poslední době se ale objevily spekulace, že už si prý až tolik nerozumí. Herečka a zpěvačka nyní naznačila, jak se věci mají.

V médiích se čas od času spekuluje o tom, zdali Pavel Liška a Bára Poláková ještě tvoří pár. K takovým otázkám je většinou vede fakt, že se spolu dlouho neukázali na veřejnosti. Pravda ale časem vždy vyjde najevo.

Dvojnásobná maminka nyní vážně promluvila o třetím dítěti. „Musím trošku fyzicky zesílit, aby tělo tolik nečerpalo ze zásob. Každopádně, kdyby takové štěstí přišlo, řekla jsem si, že bych přestala pracovat úplně,“ prozradila deníku Právo.

Poláková se slavným partnerem se o tom však podle svých slov ještě nebavila, což ale není nic neobvyklého. „Nijak jsme to nerozebírali. My jsme se ostatně nebavili ani o druhém dítěti,“ svěřila se.

„V rámci tatínků, které znám, patří, myslím, k těm zodpovědnějším a pozorně pečujícím. Když jsou holčičky s ním, jsem úplně v klidu. Ve výchově jsme docela sehraní,“ pochválila Lišku na závěr.

Témata: Barbora Poláková Pavel Liška