Vendula Pizingerová ukázala důležitou osobu: Budeme chovat spolu!

Vendula Pizingerová s kamarádkou. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. října 2020 14:14 | Aktualizováno: 6. října 2020 21:06

Vendula Pizingerová může porodit už opravdu každým dnem, termín má totiž v říjnu. Pak už ji čekají mateřské povinnosti i příjemnější starosti, třeba procházky. S kým na ně bude chodit?

V říjnu má Vendula Pizingerová termín porodu, na který se čeká již od počátku května, kdy šokovala oznámením těhotenství ve svých 48 letech. Podle svých slov už nyní odpočívá na mateřské.

Jak vás stars24.cz informoval, už je také připravena na cestu do porodnice, má totiž všechno potřebné sbaleno v tašce. Co ji čeká, až přijde první společný potomek se současným manželem Josefem na svět?

Bezpochyby se nastávající rodiče těší, že s miminkem vyrazí na procházku ven. Vdova po známém hudebním skladateli na ně hodlá chodit s kamarádkou, kterou fanouškům ukázala na sociální síti.

„Souboj titánů… Konec devátého a začátek sedmého měsíce. Tak to asi ne náhodou nás před lety svedl dohromady, když teď budeme chovat spolu. Už si to pěkně malujeme na růžovo. Uvidíme, snad nebudeme usínat únavou v parku,“ svěřila se Pizingerová.

Témata: Vendula Pizingerová