Eva Burešová smutně o členech rodiny: Opustili nás příliš brzy!

Eva Burešová (herečka) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. října 2020 13:30

Oblíbená herečka Eva Burešová nedá na svou rodinu dopustit, v těchto dnech se o ní výjimečně rozepsala na sociální síti. Přiznala tam jednu smutnou věc. Kdo ji opustil příliš brzy?

Na jeden z dnů právě končícího týdne připadl letos Den seniorů, což neuniklo Evě Burešové, která si jej připomněla dojemným příspěvkem na sociální síti. Do důchodu jí přitom zbývá ještě spousta času.

Herečka prozradila, jak fungují vztahy v její rodině. „Vyjadřovat lásku a obdiv členům své rodiny je pro mne hodně důležité. Chci, aby každý člen mé rodiny usínal s tím, že jej miluji a jsem vděčná, že tady se mnou v tom životě jsou,“ svěřila se na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore), Říj 1, 2020 v 4:16 PDT

„Moje babička s mým dědečkem nás opustili příliš brzy, ale předali mi spoustu věcí, které si v sobě ponechám navždy. Když mě čeká nějaké těžké představení nebo mám před sebou cokoliv složitého, modlím se k nim a cítím, že mě hlídají,“ přiznala hvězda Slunečné.

Burešová vyslovila víru v to, že mezi jejími fanoušky všichni vyjadřují lásku denně. „Nezapomínejme na své příbuzné, na svůj původ. Tam, kde jsou pevné kořeny, nemusí se bát větru,“ dodala Burešová.

Témata: Eva Burešová