Tereza Kerndlová smutní: RAKOVINA se vrátila!

Tereza Kerndlová s maminkou. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. října 2020 11:31

Tereza Kerndlová si maminčiny narozeniny jistě představovala jinak. Na sociálních sítích totiž oznámila fanouškům smutnou věc. Vrátila se rakovina. Která jí blízká osoba onemocněla?

Tereza Kerndlová dnes na sociální síti uvedla, že se její maminka Milada opět potýká s rakovinou. „Ona si nevybírá, ona udeří opakovaně a i po mnoha letech se může vrátit – nehledě na to, zda už vám v rodině ublížila dost. Trvá to už pár týdnů. Jsem Ti nablízku, pomáhám Ti a bolí mě vidět tě, jak se znovu trápíš,“ uvedla na instagramu.

Maminčiny dnešní narozeniny jsou proto jiné. „Sama jsi vždy šířila osvětu rakoviny, mluvila o ní zcela otevřeně, a proto jsem ráda, že ani tentokrát ona nebude tabu. Jsi pro mě inspirací, jsi neuvěřitelně silná, odhodlaná, chceš se prát a i teď se umíš smát a zůstáváš v pozitivní náladě,“ konstatuje zpěvačka.

Společně s tatínkem Láďou teď budou Miladě oporou. „Nejen já, ale celá rodina stojíme za tebou jako tvá opora, pomoc, a stejně tak přátelé, před kterými se nemusíš bát cítit se zranitelná,“ vzkázala.

„Jsi pro mě vším a náš vztah je nad rámec toho, jaký dcera s mámou může mít. Jsem tu pro tebe. Kdy jindy než nyní ti můžu vrátit všechny ty dny a noci, kdy ses starala ty o mě. I když ještě nemáme vyhráno, vím, že to společně s námi zvládneš! Moc tě miluju! Moc tě milujeme!“ dodala Kerndlová.

Témata: Tereza Kerndlová