Veronika Arichteva už je doma z porodnice! Vděčí za to…

Veronika Arichteva porodila 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. října 2020 10:50

Baby boom v českém šoubyznyse pokračoval také v tomto týdnu, kdy prvního potomka přivedla na svět Veronika Arichteva. Sympatická herečka už je z porodnice doma, za což svědčí především následujícím lidem.

Veronika Arichteva se v tomto týdnu stala maminkou a již přidává první fotky do rodinného alba a zároveň na instagramový profil. Právě tam totiž složila poklonu zdravotníkům, kteří se o ní v posledních dnech starali.

„Ten nejlepší porodník Luboš Hašlík a porodní asistentka Pavlína Prusenovská, která se o mě v Podolí po dobu těhotenství starala, když sem potřebovala cokoli vědět… Třeba v jakým patře je bufet,“ svěřila se novopečená maminka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Veronika Arichteva (@veronikaarichtev), Říj 3, 2020 v 1:21 PDT

„Děkuju i druhý výborný porodní asistentce Lucii Moravcový, která mě v úterý ráno vyfasovala na porodním boxu a celou dobu mi pomáhala. Chvílema jsem vypadala, že jí trochu ignoruju, ale já chvílema nemohla ani mluvit,“ přiznala herečka.

„Už jsme doma a tak jsem jenom chtěla ještě jednou poděkovat celýmu operačnímu týmu. Pokud by Luka chtěl jednou sestřičku, tak budu dělat, že neslyším! Ale kdybych měla rodit znova, tak určitě zase v Ústavu pro péči o matku a dítě a jedině zase s Lubošem!“ dodala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva