Další slavná oběť covidu! Nakazil se autor hitů Bílé, která psala o blbé chřipce!

Ondřej Soukup

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. října 2020 21:08

Když se Lucie Bílá uzdravila z nemoci covid-19, psala o blbé chřipce. Teď se s onemocněním údajně potýká i autor jejích hitů Ondřej Soukup. Jeho rodina má ale dost odlišný názor.

V posledních týdnech – nejspíš i kvůli výrazným denním nárůstům – se stále častěji přesvědčujeme o tom, že se nákaza koronavirem nevyhýbá ani slavným osobnostem.

Infikovala se např. zpěvačka Lucie Bílá, která nemoc covid-19 označila za „blbou chřipku“, za což se stala terčem kritiky. Autorem mnoha jejích hitů je Ondřej Soukup, který se dle informací webu blesk.cz rovněž nakazil.

Najevo to mělo vyjít kvůli vyjádřením jeho manželky Lucie Šoralové na sociálních sítích. „Vyzývám všechny dotčené, aby raději nastrkali vidličky do zásuvek, než chodili bez roušek. Tím by se toho dost pořešilo. Děkuji uctivě,“ napsala v jednom ze statusů.

„Děti totiž nemají příznaky, takže o tom ani neví. To by se mělo řešit,“ stěžovala si v další takové diskusi. Podle zmíněného serveru přišel pár kvůli zdravotnímu stavu o většinu pracovních povinností.

Témata: Ondřej Soukup