Václav Kopta má kvůli covidu vysoké horečky: Tohle ho šokovalo!

Václav Kopta 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. října 2020 12:27 | Aktualizováno: 4. října 2020 20:31

Václav Kopta se stejně jako řada dalších Čechů potýká s nemocí covid-19 a podle svých slov má vysoké horečky. Proto ho šokovaly reakce některých jeho přátel. Co se od nich herec a moderátor dozvěděl?

Václav Kopta už před několika dny přiznal, že se nakazil koronavirem. Následoval drsný vzkaz hlupákům, kteří se podle jeho slov mají modlit, aby se „tenhle sekáč nepodíval také na ně“. Tím to ale neskončilo.

Přišlo totiž mimořádné hlášení. „Svůj včerejší příspěvek jsem napsal z těchto (a žádných jiných) důvodů: 1) Je mi fakt zle. 2) Do toho mi na FB kamarád pošle fundované vysvětlení, proč se tak děje – může za to Bill Gates a jakýsi Soros. No, kdybych neměl už desátý den 39, tak se tomu zasměju,“ uvedl na instagramu.

Ještě víc ho vytočil příspěvek jiného přítele, kterého si váží. „Tvrdí, že covid je virtuální manipulace, která všem světovým politikům umožní nastolit nový řád. Takže mi jako nic není? Ty propocené noci, ranní zimnice - to je vlastně jenom takový Matrix?“ diví se herec a moderátor.

„Tak proto jsem to napsal, víte? O tom, že je současná situace plná restrikcí, omezení a zákazů, politicky zneužitelná - tak o tom žádná! Ale to se zdaleka netýká pouze nás! Ale to bych zabředl do politiky a to nechci. A víte proč? Nemám ji rád… Ozvu se, až toho šmejda porazím!“ slíbil Kopta na závěr.

Témata: Václav Kopta